Ολοκλήρωση εργασιών και εγκαίνια στο νέο εργοστάσιο παραγωγής στο Μαρκόπουλο

Μέσα σε κλίμα μεγάλης χαράς και αισιοδοξίας για ένα νέο ξεκίνημα πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 22 Οκτωβρίου τα εγκαίνια της νέα βιομηχανικής μονάδας της Υαλοδομής στο Μαρκόπουλο Αττικής. Η διοίκηση της εταιρείας μαζί με τους εργαζομένους γιόρτασαν την ολοκλήρωση της ανέγερσης του νέου ιδιόκτητου εργοστασίου, το οποίο σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας εποχής για τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του Ομίλου.

Αρχικά τελέστηκε ο αγιασμός του κτιρίου και στη συνέχεια ακολούθησε γιορτή με πλούσιο φαγητό και πολύ χορό μέχρι αργά το απόγευμα. Η μεγάλη χαρά όλων ήταν έκδηλη, καθώς το εγχείρημα της δημιουργίας του εργοστασίου ολοκληρώθηκε επιτυχώς κάτω από πολύ αντίξοες συνθήκες, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και με ίδια κεφάλαια του Ομίλου μετά την καταστροφή που είχε υποστεί η βιομηχανική μονάδα στο Λαύριο Αττικής, στις 22 Οκτώβριου του 2015.

Φανερά συγκινημένος, ο Δημήτρης Μαυρόπουλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου, απευθυνόμενος στο προσωπικό, δήλωσε τα παρακάτω:

“Θα ήθελα με πολύ λίγα και λιτά λόγια, αλλά με όλη την δύναμη της ψυχής μου, να εκφράσω τα θερμά μου ευχαριστήρια στον καθένα από εσάς για την αμέριστη και ανυπολόγιστης αξίας συνεισφορά του.
Σήμερα είμαστε εδώ για να συνεχίσουμε την διαδρομή μας με μεγαλύτερη γνώση και εμπειρία, βάζοντας νέα θεμέλια, με μεγαλύτερη πίστη και χαρά για δημιουργία, με ανανεωμένες προσδοκίες, ελπίδες και φιλοδοξίες.
Σήμερα είμαστε εδώ για να συνεχίσουμε το όραμά μας.
Το όραμά μας να αποτελούμε την κορυφαία ελληνική εταιρία επεξεργασίας κρυστάλλων, μέσω παροχής υψηλής ποιότητας προϊόντων και καινοτομιών, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.
Το όραμά μας να είμαστε στην κορυφή της λίστας προτιμήσεων των πελατών μας, μέσω της υπεύθυνης και αξιόπιστης λειτουργίας μας.
Και αυτό που χρειαζόμαστε όλοι είναι να έχουμε πίστη μέσα μας.
Είμαστε όλοι μαζί μια μεγάλη αγκαλιά για την επίτευξη του στόχου μας και όπως ακούσαμε και στο ευαγγέλιο, να πορευόμαστε με ελπίδα, αγάπη, ομόνοια και δικαιοσύνη.”

Στις νέες της εγκαταστάσεις και με ανανεωμένο μηχανολογικό εξοπλισμό, η Υαλοδομή ξαναμπαίνει δυναμικά στην παραγωγή και είναι έτοιμη να ανταποκριθεί σε οποιαδήποτε πρόκληση, μικρή ή μεγάλη.

Οι τρεις γενιές της οικογένειας Μαυρόπουλων στην είσοδο του νέου εργοστασίου. Ο ιδρυτής της Υαλοδομής Χαράλαμπος Μαυρόπουλος, ο γιoς του Δημήτρης Μαυρόπουλος - Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος και ο εγγονός Χάρης.

Tags

What do you think?